pari blogia ja paikallislehdet

Lähdetään liikkeelle verkkojulkaisuista. “Heijastuksia”:http://www.mentula.net/heijastuksia/ ansaitsee maininnan. Lupaava alku valokuva-aiheisen kirjoittelun ja tietysti kuvien esittelyn saralla. Tampereen suunnalla (ilmeisesti) “menopaussin”:http://www.melankolia.net/menopaussi/ muutto melankolisiin maisemiin pelasti jälleen yhden julkaisun blogspotin kuraämpäristä. Ulkoasulla _on_ merkitystä.

“Palloseura”:http://www.tpssaalibandy.fi varmisti sarjapaikkansa voittamalla hämeenlinnalaisen Trackersin, joka viime keväänä pudotti turkulaiset hetkeksi kakkosdivariin. Ihme laji. Paikallislehdetkin huomioivat divaripalloilun kertarysäyksellä kun samana päivänä lajista kirjoittavat sekä “Aamuset”:http://www.aamuset.fi/ että “Turkulainen”:http://www.turkulainen.fi/.

Ilmaveiviä googlellaan etsiville lavanhinkkaajille välitän Ray Backmanin terveiset Aamusetin jutusta:

??Taitoa on se, että laitetaan pallo nopeasti liikkeelle ja ykkösellä kaverille. En osaa arvostaa sitä, että ensin väännetään lapaa käyräksi puolitoista tuntia ja sitten opetellaan puoli tuntia pitämään palloa paikallaan. Toki joka lajissa on uranuurtajansa ja paras on aina paras, mutta pelillinen osaaminen on tärkeämpää.??

Ihan hyvä “haastattelu”:http://kotisivut.turunsanomat.fi/aamuset/?id=1029&sivu=990&ts=200010004,51 muutenkin, luetaan netistä postiluukkujakelun ontuessa.

Posted in: www

2 thoughts on “pari blogia ja paikallislehdet

Comments are closed.