minun kamerani?

“Heijastuksien”:http://www.mentula.net/heijastuksia/ Mikko ajaa juuri kamerakuumeesta toipuneen ostosharkitsijan uuteen kierteeseen “vinkkaamalla”:http://www.mentula.net/heijastuksia/archives/2004/02/13/09.33.59/ Canonin uutuudesta: “PowerShot Pro1”:http://www.dpreview.com/articles/canonpro1/. Testituloksia odotellaan mielenkiinnolla. Listatut ominaisuudet ovat kohdallaan, mutta kuvanlaatu ja hinta (tietysti) arveluttavat.

Musiikkilopetus. “Incubus”:http://www.enjoyincubus.com/ -merkkisen orkesterin solisti Brandon Boyd onnistuu uudella albumillaan kuulostamaan muutamaan otteeseen Mike Pattonilta, Placebon Brian Molkolta ja vieläpä itseltään – samassa kappaleessa. “A Crow Left of Murder”:http://platta.net/levy/9204 sisältää muutaman mieleenpainuvan kohdan ja tuntuisi paranevan kuuntelun myötä.

One thought on “minun kamerani?

  1. Mikko says:

    Kamerakuume tai mikä tahansa elektroniikkakuume on vakava sairaus. Ja sitten, kun sen pitkään harkitun kameran saa, kestää kuukausi ja alkaa himoita jo lisää objektiiveja, salamavaloja, isompaa muistikorttia jne..

    Vaikeaa on harkita, mikä on oleellista ja mikä aivan aivan liikaa.

Comments are closed.