katkoksia urheilulähetyksessä

Seurasin palloiluhistoriaan päätynyttä jääpallofinaalia iltapäivätirsojen lomassa ja satunnainen torkahtelu-heräily -yhdistelmä kieltämättä aiheutti pieniä aukkoja tarinaan. Jatkoajalle siirtymisen rekisteröin hämärästi, seuraavaksi havaitsin tilanteen nollaantuneen 0-0:aan ja kolmannella heräämisellä huomasin kentän pienentyneen ja laitojen kasvaneen. Vähitellen selkesi, että SVT oli kierosti siirtynyt jääkiekkoon, mutta käytti edelleen samoja tv-grafiikoita.

Oranssia palloa ei kyllä hetkittäin erottanut lumisateiselta kentältä millään ilveellä, mutta muuten jääpalloa oli mielenkiintoista nähdä kerrankin hieman monipuolisemmin kuin satunnaisena maalikoosteena, joista ei niistäkään erota kuin maaliverkon heilahduksen.

Myös Avokatsomo “raportoi aiheesta”:http://digipelle.net/avokatsomo/arkisto/2004/02/08/2301/.

Toisaalla, ennen näitä sekavia päiväunia, istuin katsomon puolella ihmettelemässä yksilöurheilun (lue: päättömän sooloilun) nimeen vannovan “oranssin joukkueen”:http://www.team-17.net esityksiä divariturnauksessa. Tuloksena kaksi voittoa, joista ensimmäinen tämän kauden patenttimenetelmällä; kolmannen erän kirillä, tällä kertaa kolmen maalin takaa. Samalla tuli piikkipaikka sarjassa ja neljä peliä pelaamatta. Tuleeko tässä vielä paluu kolmoseen…

Niin hauskaa kuin ‘katsomoagenttina’ onkin kuunnella muiden joukkueiden (ja jopa satunnaisten katsojien!) kommentteja pelistä ja pelaajista niin kyllä tässä reilun kuukauden sairastelun jälkeen alkaa jo tositoimiin kaivata. Uusi mailakin odottaa tulikastettaan ja millainen keppi tuo onkaan. “Exel 440V”:http://www.exel.net/floorball/suomi/sivu.php?sid=mailat-500-220.html R-7003944, UL carbon shaft, 23 mm/300N, Metal GTM grip, E-Plus left HDPE. Onko autoissakaan yhtä paljon ominaisuuksia?

One thought on “katkoksia urheilulähetyksessä

  1. tomi says:

    Perkale, mistä äijä on uuden tikun löytänyt… En usko että kaupassa olisit käynyt euroja tuhlaamassa! ;)

Comments are closed.