mistä nimi Safari

On se jotenkin kumma että päivitysbonukset laahavat ihan pohjalukemissa. Pitäisikö sitä muka julkaista jotain? Tai tehdä edes jotain tällä humisevalla laatikolla? Joululoman aiheuttama katkonaisen epämääräinen ja jollain tavalla ihan piristävä päivärytmi sai jatkoa sairastelun myötä, mutta jospa tämä tästä selkenisi.

Lähdetään viime aikoina blogiympyröissä yllättävän laajaa jutustelua herättäneeseen Apple-maailmaan, siellä asustaa selain nimeltä “Safari”:http://www.apple.com/safari/, mutta miksi ihmeessä juuri nimi Safari? Katson löytäneeni jonkinmoisen perustelun tuolle nimelle.

Sunnuntaina alkaneen Nelosen Beach Boys -minisarjan mukaan poikain ensimmäinen levytys olisi nimeltään _Surfin’ Safari_ ja “All Music Guide vahvistaa”:http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=UIDMISS70401040730283210&sql=A3tklu3e5an7k tiedon. Samaa nimeä kantaa myös “Dave Hyattin blogi”:http://weblogs.mozillazine.org/hyatt/.

Ja kun aiheessa ollaan niin “Myrskyn Janne raportoi siirtymisestä windowsista mac-maailmaan”:http://www.myrsky.net/txtreader.aspx?d=switch. Jutun lukijoiden kommenteista löytyy myös mainio lisäpalikka kymppijärjestelmään, “hiirielkeitä”:http://www.bitart.com/CocoaGestures.html, viuh vauh.

Apple jatkaa vankkoja perinteitään hyperaktiivisten/-raukeiden hahmojen esiintymisestä mainoksissaan. “iLife ’04 ja Ian Robinson”:http://www.apple.com/ilife/video/.