vuonna 2003

Eli katsaus kuluneeseen vuoteen.

stats2003.gifTänne lappaa väkeä yhä vain kiihtyvään tahtiin vaikka päivän pamaus -porukka näyttäisi pysyvän kooltaan jokseenkin samana. Lokakuussa kilautettiin huippulukemat – 3423 yksittäistä kävijää viime kuussa, “tarkemmat tiedot tässä”:http://karamelli.com/lokidata/stats2003.gif ja tietysti kiitos kaikille asiakkaille.

Muutamat ihan asiaa sisältävät jutut vetävät kävijöitä muilta sivuilta ja sitten on tietysti tämä googlettajien valtaisa armeija. Virran mukana ajelehtii aina myös roskaa, kuten “tämä Antti ‘aikamme lapsi’ Möhkäle”:http://karamelli.com/lokidata/000173.html. Toisto hieman vaivaa, mutta taiteen tunnusmerkit täyttyvät. Älä lopeta kirjoittamista Antti.

Toinen asiakas nimimerkillä Simo kommentoi “taannoista Hymypojan ensi-ilta -arvostelua”:http://karamelli.com/lokidata/000356.html seuraavasti:

??Kyllä huomaa, että on ammatti arvostelija kyseessä…kaikki hyvä(hymypoika, ripsipiirakka, Jaajo) arvosteltiin huonoksi ja kaikki huono(Killer, versus) hyväksi…ei näin ketä killerin tapanen “hissimusiikki” jaksaa liikuttaa!!??

Pysyn mielipiteissäni. Eihän se Killer muuten isommin säväytä, mutta tuona iltana muu viihdetarjonta laahasi sen verran syvällä, että vaikeuksia pisteytyksessä ei syntynyt. Mistäköhän kuva ammattiarvostelijasta on syntynyt?

Lukijapalautteesta vuoden valintoihin.
*Turun kauhein kahvi:* _Amarillon erikoinen_. Kylmänä se kuulemma kaunistaa, mutta tämä on välillä suorastaan elimistön kangistavaa. Vaikka sattuisi olemaan kuumaakin.

*Levy*: Ei piru vie pysty tiivistämään vain yhteen lättyyn vaan joudun jakamaan kunnian kotimaisen ja ulkomaisen tuotoksen kesken.
_Viikate: Surut pois ja kukka rintaan_
_Muse: Absolution_

*Verkkoloki, blogi, nettipäiväkirja, Best of Blogoslavia*: Tämä se vasta paha onkin, joten kaksi kunniamainintaa:
“Ikuinen kahvitauko”:http://kahvitauko.blogspot.com/ (se on ruma ja se on blogspot-asukki, mutta se on kahvitauko)
“Etsin”:http://etsin.org/ (raikkaan ulkonäon ja pirteän sisällön yhdistelmä)

Näihin tunnelmiin, ylläpito avaa kahleen jalastaan ja poistuu syömään lunta, leikkimään joulupöydän antimilla ja avaamaan muiden lahjoja. Tallennusnamiskaa tapaillaan seuraavan kerran uuden vuoden puolella.

Vielä yksi juttu niksikiksi-osastolle. Joulutunnelman lässähtämisen uhatessa vihreistä kuulista saa hienoja koristeita avaamalla ne siitä saumastaan ja liimaamalla puolikkaat esimerkiksi omaan otsaan. Makiata joulua.