reksa

Tiedättehän kuinka kauppojen lehtihyllyiltä voi yllättää ihmisiä selailemasta materiaalia, jota kyseinen henkilö ei kuitenkaan halua näkyvämmin tutkia jolloin hän tilanteen korjaamiseksi poistuu nopeasti paikalta.

No, akateemisessa poiketessa näin kuvaillun kaltaisen poistumisen ihan normaalin kirjahyllyn luota. Ihmetytti noin sekunnin ajan kunnes näin hyllyyn lennähtäneen paikallisen dekkarikirjailijan teoksen ja yhdistin sen paikalta takinhelmat liehuen poistuneeseen “hahmoon”:http://www.otava.fi/default.cfm?cd=1014&depth=2&dept0=1003&dept1=1014&template=author_details&authorid=169. Oliko menossa kenties itse teoksen vai teoksien joulusijoittelun tarkastuskierros?

Joululomalla voisin vaikka lukea jonkun Vareksen seikkailuista, jotka ovat minulle toistaiseksi vieraita. Itse kirjailijaa kyllä näkee harva se viikko Apteekin ikkunassa tai kadulla viilettämässä.