pikkujättiläinen

“Raaheperäisen, alunperin trion”:http://www.zencafe.net/ kokoelmalevy Jättiläistä en aikonut alunperin ostaa, mutta toisin kävi. B-levyn ja kansien vika. Kuunneltuani kyseistä pakkausta viikonlopun aikana automatkoilla eri puolilla maata, päädyin (tietysti) siihen että hyviä biisejä puuttuu.

Näin sen siis *pitäisi* mennä:

 • Sella
 • Taxi
 • Poika joka käyttää laseja
 • Antaa vituttaa
 • Jos etsit miestä
 • Surullinen aina
 • Tuulensuoja
 • Tuhannen kilometrin päässä
 • Kosketuksen alla
 • Todella kaunis
 • Tämä on syksy
 • Kotona kaikuu
 • Eipä tiennyt tyttö
 • Mies eikä poika enää

Painotusta jotenkin hitaampiin ja rauhallisempiin biiseihin, mutta en minä mitenkään väheksy tuota levyltä löytyvää biisikatrasta. B-levystä sen verran, että enpä tosiaan ollut nähnyt kuin yhden neljästä bonus-videosta. SELLAista on Suomalainen musavideoilmasto.

Tuntee muuten itsensä tyhmäksi kun luulee kuulokkeiden tasapainon olevan kallellaan oikealle sen vuoksi, että toinen kuuloke putosi kahvikuppiin taannoin (miten se siitä muka vahingoittuisi?) kun todellisuudessa koneen ääniasetusten balanssi on napsun verran oikealla. No, tulipahan puhdistettua napit.