kiva puku sulla pukki, mutta nämä lahjat ovat kyllä todella huonoja

Karamelli tarjoaa paniikinsekaista hysteriaa kehittelevälle kansalle kullanarvoiset joululahjavinkit. Mennään siitä missä aita on matalin, eli vinkit osuvat musiikkiteollisuuden tuotteisiin. Nokkela intter net lapsonen tietysti lataa sisällön kazaallaan ja kirjoittaa siihen tdk:n kansilehtiseen ‘Joulubiizei 03’.

*Pahimmalle vihamiehellesi:*
_Jope Ruonansuu: Finnshits_. Tarjoile kun kakka on vielä lämmintä. Bilteman joulupapereissa. Hitaasti kävelevät batisitini-miehet ovat ihan hauska juttu, mutta hauskuus loppuu jo sen jopen televisiomainoksen kestäessä.

*Lahjottavien listasi murkkutytölle:*
_Tiktak: Ympyrää_ ja kevään mittaan saat kuulla tytön äidin ihmettelevän ‘miten se meidän _______ värjäsi hiuksensakin mustaksi. Se on varmaan ruvennut kuuntelemaan niiden pitkätukkien musiikkia.’ Totuutta pikaisesti sivuten; ei tämä ole ollenkaan huono levy, tämä on portti kovempaan rokkiin. Sovitukset ovat kohdallaan ja mitä hiton väliä sillä on jos biisit tulevat jostain ulkopuolelta, ne sopivat tähän kokonaisuuteen. Viiden vuoden sisään nämä tekevät itse biisinsä.

*Mamal & Papal:*
_Ei_ sitä tämän joulun Elvis-kokoelmaa vaan _Weeping Willows: Endless Night_. Ruotsin elvis kertoo ihan samat asiat, mutta tuoreemmin. Jos on pakko ostaa jotain Elvaria niin sitten jotain oikeasti vanhaa, onhan noita kokoelmia.

*Lökäpöksy sukulaispoika:*
Ei “fiftisentti”:http://www.vh1.com/shared/media/news/images/f/50_Cent/sq-50cent-press-sny.jpg, ei “Nieminen”:http://www.the411online.com/eminem.jpg, eikä etenkään “inteligentsi”:http://www.findance.sci.fi/interviews/fintelligens/fintelligens01.jpg vaan joko _The Roots: Phrenology_ tai aavistuksen enemmän nuorisoa miellyttäen _Outkast: Speakerboxx / The Love Below_. Ensinmainitusta taitaa puuttua tyystin se perusuho ja -urpoilu, Outkast kyllä viljelee niitäkin, mutta valistaa siinä sivussa kuuntelijaansa ……

*Tuhmille lapsille:*
Justin Timbaleikkii