viikonlopun saldo

Perjantai:
Kollikissan toimitus operointiin, tokkuraisen kollin ohjailua selvemmille vesille ja illan päätteeksi “Kårenin(r-beatin sivut)”:http://www.r-beat.com/ trooppisen keikkailmaston toteaminen (remonttia ei siis oltu turhaan ulotettu ilmanvaihdon parantamiseen). Lauteilla paukutti “Kotiteollisuus”:http://www.kotiteollisuus.com ja kyllähän siinä saunassa vaatteet kastuivat miksauspöydän tienoillakin. Voisin kuvitella, että eturivissä ei ollut helppo hengittää. Korostan vielä, että taloutemme ainoa perjantaista juopunut oli “herra Oiva”:http://karamelli.com/kuvin/data/000316.html.

Lauantai:
Skarppina “divaripalloilun”:http://salibandy.net/liitto/sarja-alue/tilastot/ls/m4d.htm parissa jo ennen kymmentä. Saldona kaksi nousua tappiotilanteesta, toinen tasapeliin (0-2 → 2-2) ja toinen voittoon (0-4 → 8-4!) Myöhemmin lauantaisauna ja juhlat maaseudulla. Paikan ainoassa kaljakuppilassa piti tietysti käydä, mutta meno oli suureksi pettymykseksemme varsin rauhallista.

Sunnuntai:
Vähänkö väsytti, mutta päivä oli syksyisen sumuinen, hieno omalla kostealla tavallaan. Kuviakin räpsin ja kameran akuissa oli kyllä virtaa, mutta henk.koht. virta ei riittänyt edes muistikortin tyhjentämiseen.

Illalla noudimme lankomiehen (onko se vaimon veli?) varastoista pahvilaatikollisen vanhoja lautapelejä, joita on pelaamisen lisäksi ihan pakko kuvata talteen, haalistuneet valokuvat ja ajan patina tekevät peleistä hienon näköisiä. Laatikosta löytyi myös nintendon elektroniikkapelejä ja minikokoinen sisäkroketti. Terveisiä alakerran naapurille, turnaus on tulossa. Testiksi otimme erän Kimbleä ja Cluedoa. Toinenhan vaatii jonkin verran päättelyä, toinen ei. Karvaat tappiot kummassakin.