killbillvol1

Pari sanaa Quentin Tarantinon ohjaamasta “Kill Bill vol.1:stä”:http://www.kill-bill.com/. Paljastuksia saattaa lipsahtaa tahattomasti, että joko back-nappia tai eteenpäin, se on oma valintanne.

Saliin hipsiessä mieltä painoi epäilys. Miekkoja ja verisuihkuja. Ei välttämättä niitä läheisimpiä aiheita ja että vielä kahdessa osassa, tylysti poikki keskeltä vaan, kyllä se yleisö tulee katsomaan sitten kakkosenkin.

No eihän siinä kuitenkaan huonosti käynyt vaan tunnelmat olivat kadulle astellessa oikein mukavat. K-18 on ehkä hyvä ratkaisu, koska sieltä rajan alta saattaa löytyä yksilöitä, jotka ottavat suihkuttelut turhan tosissaan, mutta omasta mielestäni touhu kankaalla oli sopivan tyyliteltyä. Graafista ja napakkaa, eli kohtaukset olivat sopivan pituisia, ja hienon näköisiä saumattomana jatkeenaan vakuuttava ääniraita. Nancy Sinatran ‘Bang bang (My baby shot me down)’ toimii ilman kuvaakin.

Kakkosta jää ihan odottelemaan, tämä on harvinaista.

2 thoughts on “killbillvol1

  1. pyli says:

    N. Sinatran lisäksi sytyin välittömästi japanilaiseen rautalanka-tyttötrio, 5 6 7 8’s:iin. Soundtrack olikin leffassa ainoa hyvä osuus :)

Comments are closed.