yhtä hymyä

Tänään töiden jälkeen olisi tarkoitus mennä “Hymypojan”:http://www.hymypoika.net/ ennakkonäytökseen. (Päivän IS näyttää muuten “‘mainostavan’ leffaa kotimaan uutisissaan”:http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.asp#id651822.) Kutsussa kehotetaan jättämään kamera kotiin, kuinka tylsää. Onko siellä iltakemuissa jotain julkkuja ryystämässä vai yksinoikeus paikallisen kaupunkilehden käsittämättömällä jetset-palstalla? Kyllä ihan leffan hengessä (sen mitä tiedän) jonkun pitäisi kuvata juhlia salaa.

Ala-asteellahan noita leffan logotekstissäkin näkyviä pystejä jaettiin, mutta meidän luokan kipsipää meni aina samalle kaverille, joten jouduin tyytymään siskon patsaan sabotointiin. Nenää ehdin muotoilla jonkin matkaa ennen käryämistä tihutöistä.

Ennakon jatkopippaloissa myöhemmin illalla on luvassa musisointia yhtyeiltä Killer, Ripsipiirakka ja Versus. Viimeksi mainittu on itselleni täysi tuntemattomuus, Ripsipiirakka jotenkin surullisen kuuluisa ja Killer tuttu vain radiosta ja töllöstä, joten miksipä en menisi paikalle. Huomenna luvassa jälkihuuruista raportointia.