lives in a house, a very big house in the country

Conanin huulisynkka ei ole ihan kohdallaan, eikä minulla ole aavistustakaan johtuuko se digitaalilähetyksestä, mutta muuten tämä hankinta lisää ainakin meidän sijaisasukkien elämänlaatua. Aluksi kateissa ollut Ylen kanavanippukin löytyi heti kättelyssä heti kun tiesin mistä etsiä.

Näinkin ryhdikkäässä syystuulessa pienet pätkäisyt kuvassa ovat huomattavan paljon siedettävämpiä kuin jatkuvasti rätisevä ääni ja lumisateinen hyppivä kuva. Näköhavainnon perusteella antenni kaipaa kyllä edelleen vakautusta, mutta parempaan päin kuitenkin.

Pihalla oli hiljaista ja pimeää lukuunottamatta horisontissa eri suunnilla hohtavia kasvihuoneiden ja kaupungin valoja. Talon kattikin kävi kääntymässä ja otti hieman lungimmin kuin kaksi vierailevaa junioria, joiden nuuskiminen oli suorastaan äänekästä ja tuntui pieneltä tuulelta.

Kaksi kuvaa eilisillalta: “Aura”:http://karamelli.com/kuvin/data/000314.html ja “puukko”:http://karamelli.com/kuvin/data/000315.html.

Pari muistiinpanoa:
My morning jacket (conanista): Asiallista rock-toimintaa. Levyn nimi: ‘It still moves’
-YleX tänään n. klo 13:00, juttua nettipäiväkirjoista.

One thought on “lives in a house, a very big house in the country

  1. tk says:

    Conanin huulisynkka on pielessä meilläkin, perinteisellä analogisella lähetykselläkin siis.

Comments are closed.