t-paidoista

Eihän minun pitänyt tänään mitään kirjoittaa, mutta. Meemi mikä meemi.

T-paita-aalto kiertää kirjoittavaa kansaa. “Tiramisu”:http://www.navigodesign.fi/tiramisu/, “Ojasta Noustaan”:http://www.kompleksi.com/~merten/blog/, “Kaffetauko”:http://kahvitauko.blogspot.com/, “sinulla, jolla on aika pitkä nimi tähän listaan”:http://ruoste.org/teini/journal/000427/… näin muutaman mainitakseni. Aalto kiertää.

Aiheeseen hyvin suoraan liittyen käytin juuri vapaamuotoisen ruokatunnin hyväkseni ja kävin paitapainossa. En kuitenkaan karamelli-paitaa tilaamassa (vaikka toki suunnitelmia aina on) vaan huomattavasti mystisemmän salaseuran asioilla. Valmista on odoteltavissa parin viikon sisään, eikä tuollaisen kaksipuolisen ja yksivärisen paidan hinnaksi mitään hirveitä tule jos vain onnistuu haalimaan muutaman kymmentä tilausta.

Pinserin listan kautta kyllä tavoittaisi aimo kasan ihmisiä, joille saattaisi kelvata tyylikäs yhteisöpaita. Paitaan blogilista osoite ja valkoinen lätkä johon saisi kirjoittaa nimensä. ‘Hei, minun nimeni olen Anssi ja luen/kirjoitan nettipäiväkirjaa.’

T-paita on yllättävän tehokas viestintäväline tämän tuppisuisen kansan parissa. Etenkin festivaalityyppisissä tapahtumissa. Kannattanee siis sijoittaa jotain ajatuksen herättävää paidan etupuolelle, sillä selkäpuolen jutuista saatava palaute on n. 10% mahaprintin herättämistä keskusteluista.

‘Anteeksi, saako sulle vittuilla?’, kysyi tuntematon nainen provinssirockissa muutama vuosi sitten “niskavillojen yllyttämänä”:http://netti.nic.fi/~mattlar/niskalaukaus/myymala/mevtp.html.

Tuon tänään painoon kiikutetun paidan selkään painettava iskulause sopisi kyllä tännekin – *alemmas voi aina vajota* :).

2 thoughts on “t-paidoista

  1. sipra says:

    minä minä minä minä haluan omat 2 kpl paitoja. Koosta ei kenelläkään ole mitään hajua :) Onhan nimeni listalla??

  2. börja här says:

    kyllä sä listalla taisit olla, tuplakappaleista en mene vannomaan, mutta tilauksessa on sen verran ilmaa, että ollos huoleton…

Comments are closed.