moponvirityksen alkeet

“Konfabulator”:http://www.konfabulator.com/ tuli jostain puskista ja tarjoili työpöydälle jos jonkinmoista härpäkettä. Kaupungin säätila päätyy silmieni eteen jostain päin maailmaa ongittuna (en tiedä mistä, näissä Mac-ympyröissä ei aina asetuksilla mässäillä :), iTunesin ohjailu käy huomattavasti kätevämmin pikkuisesta ‘kauko-ohjaimesta’ ja mikä pahinta, “Lyric Scraper”:http://www.widgetgallery.com/view.php?widget=29385 pakottaa ahkeran työläisen aika ajoin tihrustelemaan korvissa pauhaavan musiikin lyriikoita.

desktop.jpg Keskelle ruutua kotiutui vielä herttaisesti nimetty ‘Werewolf monitor’, josta voi tarkkailla kuun olemusta.

Konfabulatorissa (jota on kyllä nimellä paiskattu) käytetään varsin mallikkaasti hyväksi OS X:n läpinäkyvyysominaisuuksia ja pikkuohjelmat saa naulittua myös työpöytään kiinni, jolloin niihin ei voi tarttua vahingossa. Vaihtoehtona on myös ikkunan määrääminen kaikkien ohjelmien päälle leijumaan. Hieno lelu, josta saattaa olla jopa hyötyä!

One thought on “moponvirityksen alkeet

Comments are closed.