rokkipolliisista päivää

uudessa imagessa on juttu “killeristä”:http://www.killer.je/, tuosta suomalaisten lupausten yhdestä pikku veturista. jutussa samuli knuuti pohtii jonkin verran bändin ulkomusiikillisia arvoja, joilla onkin toki kiistämätön arvo nykymarkkinoilla. milloinpa asiat eivät olisi näin olleet.

mieleeni vain palautuu näkemäni pätkä nelosen filmitähtiskaban finaalilähetyksestä. mainitun bändin herra bassotaiteilija näytti ajautuvan perusteellisiin ongelmiin valittuaan soittoasusteeksi pitkänpuoleisen kaulaliinan (muutakin oli päällä, vaikka flea-fani onkin). se kun tuppasi roikkumaan bassonkielien joukossa ja kun soppaan vielä lisätään haara-asento, joka mataluudessaan sai soittimen liki viistelemään studion lattiaa, voidaan puhua tyyliseikkojen kiilaamisesta soitannollisen annin edelle.

kaikesta huolimatta tämä uutuussingle ‘nooti boi’ on jotenkin ihan kelpo. ikävä vaan, että siihen ehtii mitä ilmeisimmin kyllästyä tässä kuukauden sisään vaikka radionkuuntelua kuinka säännöstelisi.