ostin pitkän eläimen

vielä eilen luulin, että viime kesinä kehittyneet lempinimet olutpakkauksille olisivat vain myyttisiä hahmoja suomen janoisen kansan mökkikeskusteluissa. (mökki = 12 pulloa 3×4-muodostelmassa)

tämä luulo sai kuitenkin jäädä unholaan prisman kassakuitin sanoessa “1kpl “karhu”:http://www.karhu.fi/ mäyräkoira”. panimoille ilmainen vinkki. viritelkääpä kaksi neljän annospakkauksen riviä V8-hengessä sopivaan vinkkeliin ja kaupan päälle joku imusarja. se olisi motti se.

töiden jälkeen minä, vaimo, mäyräkoira ja kasa kavereita suuntaamme uuteenkaupunkiin, josta starttaa vuotuinen troolarivetoinen viihderisteily. neljättä kertaa. ‘suuri kutistaja’ taitaa olla yhä voimissaan, mutta lauantai-illaksi varattu sauna saattaa pakottaa uimareissulle.

ja yhdeksän kokonaista työpäivää kesälomaan. pystyisiköhän tästä olemaan hiljaa ne yhdeksän päivää?