ohjeita toimistorotalle. itse itseäni käskien.

tämä meinasi jäädä lojumaan, mutta päästettäköön se ilmoille perjantain (13.) kunniaksi.

# istu suorassa. onko se joku ihme että selkään/hartioihin sattuu.
# anna sen itunesin/winampin olla. siellä on kuitenkin tuhantisen kappaletta, että jos vaikka laittaisit random-soiton päälle.
# anna sen sähköpostin olla. kaverit ne siellä vaan postittelee eikä niillä mikään kiire ole. soittavat jos on. korvaava tehtävä: venyttele.
# anna sen selaimen olla. vaikka kuinka tekisi mieli tonkia musiikkiuutisia / verkkolokeja / sarjakuvia…
# et sinä tarvitse lisää kahvia. etkä teetä. pari kuppia päivässä on ihan tarpeeksi ja niistäkin toisen voisit juoda kotonasi.
# vettäkin voisit lipitellä hieman vähemmän. jos vaikka vessaralli vähän rauhottuisi.

jos päivänkin selviät, voit palkita itsesi vapaavalintaisella kohdalla listasta.

tampereen bloggaajatapaamisessa on näemmä keskusteltu mm. mahdollisista anonyymeista sivupersoonista “näissä piireissä”:http://www.pinseri.com/bloglist/, enkä kyllä varsinaisesti hämmästyisi jos vaikka näin olisikin. enkä asiaa sen kummemmin pahaksikaan leimaisi.

jos joltakulta tekstiä irtoaa ja katsoo kaipaavansa nimettömyyspanssaria niin siitä vaan. kyllä minä luen jos juttu luistaa. ja kuten “kahvitauon pojat”:http://kahvitauko.blogspot.com/, en minäkään koko nimelläni ja yhteystiedoillani sinänsä hyviä juttuja allekirjoittaisi. netillä on pitkä muisti ja maailman saattaa osoittaa pienuuttaan yllättävissä tilanteissa.

joskus kielikuva on niin naseva, että se jää päähän kummittelemaan pariksi päiväksi. yllämainitussa lokissa itseään ilmaisevan Penan “droidi-vertaus”:http://kahvitauko.blogspot.com/2003_05_25_kahvitauko_archive.html#105403892527204710 on jotenkin juuri sellainen tarttuva ja hiljaa itsekseen hymyilyttävä.