Multimedia message

Unirytmin palautumista odotellessa voi vaikka nakutella 1000 merkkiä tekstiä MMS-viestiin. Otteita viime yöltä (01:04) mausteilla tästä aamupäivästä:

Juhannuksen vieton paluumatkalla istuin sitloodassa ja raapustelin lokikirjaan. Mietin että tämänkin voisi tehdä jotenkin ‘mopiilisti’. Aika säälittävää, mutta käsi vaan tahtoi väsyä manuaalikirjoittamiseen.

Naamaa kuumottaa ja suihkukoppikin tuntui keinuvan. Nyt keinuu toimistopöytä. Viimeiseen kolmeen vuorokauteen ei montaa sisällä vietettyä tuntia mahdu ja koko aamuyön kuuntelin makuuhuoneen ikkunan tuntumassa asustelevan linnun laulua. Ei se kamalalta kuulostanut, mutta uni kävi pätkimään.

Viikon kuluttua olenkin jo kuumeisissa odotustunnelmissa, kun Rauta Neitoset saarivaltakunnasta saapuvat visiitille Helsinkiin. Pitäähän “Iron Maiden”:http://www.ironmaiden.com/ kerran elämässä nähdä, vaikka mielummin ehkä jo kauan sitten. “Eddien megastore”:http://www.eddiesmegastore.com/ näyttää tarjoavan ainakin hilpeää 664-paitaa. Kukkaroni ja minä tulemme käymään vielä kovaa vääntöä.

1000 merkkiä jäi kaukaiseksi haaveeksi, nukkumatti mäjäytti hiekkasäkillään.