call me when you try to wake her up

“kaupunkifestivaali”:http://www.dbtl.fi starttasi ja iltaa kohti aurinkoiseksi kääntynyt sää herätteli festivaalieläimet puskista. viimeisten (kenties) kesäsarjapalloilujen välissä ehdimme poiketa tutun ja turvallisen terveellisen mantun grillin kautta tuopillisella ja kuuntelemassa muutaman biisin “don johnson big bandia”:http://www.donjohnsonbigband.com, joka eittämättä oli suurin syyllinen ihmismassojen runsaaseen määrään. emma salokoski kuului (ja vähän näkyikin) olevan bändin mukana ja ‘penguinin’ keikkaversio kulki ajoittain levyä villimpään tahtiin. ponttoonin väkeä ilmeisesti myös kyykytettiin flaming sideburns -malliin, mutta taktisesti parkkeerattu asuntoauto esti varmistavan näköhavainnon.

soimassa r.e.m.in automatic for the people. loistava levy iltayhdentoista jälkeen soiteltavaksi. tästä tulee aina mieleen se, kun kaverini kanssa yritimme melkoisella vimmalla selvittää mitä hittoa “the sidewinder sleeps tonite:n”:http://www.geocities.com/mmeyer_hermann/Sidewinder.html kertosäkeessä lauletaan. kas kun silloin ei paljoa googlailtu.

tänne “päätyy”:http://www.google.fi/search?q=anssi+voi+onneton+peli+menetetty+on&ie=ISO-8859-1&hl=fi&btnG=Google-haku&lr= muuten hakufraasilla “anssi voi onneton peli menetetty on” – hienoja nämä hakukoneet. riimi on peräisin kaupunginorkesterin tuotannosta, “menkää siis sinne”:http://www.poko.fi/kaupunginorkesteri/.