notkea keltainen hirviö

maanantai-iltaista matrixia myötäillen:

“kuuleeko emäalus. tarttis ladata nivelohjatun ruohonleikkurin ohjelma. juu, on mulla jo ne muut nelipyöräohjelmat, mutta tää on ihan mahoton (salovaara(tm)) laite. ei saa ollenkaan haltuun, pyörii vaan holtittomasti, katokin että siinä on se peruutusmoodi kans.”

ei hiustenleikkuuta vaan ehtaa ruohonleikkuuta, joka ei sentään loppujen lopuksi noin vaikeaa ollut, vaikka pientä selkäydinpäivitystä kaipasikin.

näin kesäaikaan voisin helposti vaihtaa viikon toimistonökötystä stiga-pilotin hommiin (sateellahan homma ei luista:). työn jälki näkyy heti eikä jännitystäkään puutu: ajetaanko karille (kipinöitä!), kaadutaanko ojaan vai juututaanko peräti paikalleen toinen takapyörä sentin ilmassa?

arviolta puolentoista tunnin päristelyn aikana mielessä kävi lukuisia timanttisia turboplatinajuttuja tänne tuutattavaksi, mutta niin vain oli nollaavaa hommaa etten muista enää mitään. ja hyvä niin. kaikkien kannalta.

tuosta “keltaisesta ruotsalaisesta laitteesta”:http://www.stiga.fi/StartFS.asp?Country_id=5 oli joskus sellainen kärpäspaperin lailla tarttuva kesäinen mainosralli. “stiga kun ruohoa leikkaa vaan.. ..ajetaan me pojat stigalla vaan.” en muista enempää. joka tapauksessa siitäkin tulee kesä mieleen.