lapsi rauhottui saatuaan uuden helistimen

lauantaiaamuna aika oli koittanut. hyvästelin “uskollisen ystäväni”:http://www.matkapuhelininfo.com/siemens.html#M35i ja kannoin sen liikkeeseen. kaveri hengitti viimeiseen asti, kunnes akku oli pakko irrottaa. suhteemme kesti liki kolme vuotta kunnes houkutus vaihtaa nuorempaan ja hoikempaan vei voiton sitkeästä kärvistelystä. nyt taskussa tärisee ja vilkkuu ensimmäinen “nokialaiseni”:http://www.nokia.fi/puhelimet/puhelinmallit/6100/. herkkää.

levottomia ei oikein jaksanut seurata. mieleen jäikin vain piinaamaan mainoskatkolla ohimennen kuultu närästyslääke rennien lyömätön iskurepliikki: “olisiko meillä jotain muutakin yhteistä kuin närästys?” jos ei tuosta lähde juttu kulkemaan, niin ei sitten millään…

renniestä tulikin mieleeni, tämän uutisportaalin eka ja vika rap-laina.

mahas haava, mut en ala polttaa naamaani siit tänään
hyväks havaittu kaava on levy renniee ja känään

??pietari : tilannekatsaus??

mielessä juuri nyt: thunderstruck (live in turku)