laituriuutissi

tutkin kiireideni keskellä “dbtl:n”:http://www.dbtl.fi/ ohjelmaa ja kauhukseni havaitsin esteitä ilmaantuneen “aiemmin havaitsemani”:http://karamelli.com/lokidata/000192.html egotrippi-lemonator -yhdistelmän tielle. nimittäin, voi veenus ja titanik, club feenix torstaina 5.6., kikka ja frederik. hiljaiseksi vetää. eihän sinne muuten voisi mitenkään eksyä, mutta ‘joukossa tyhmyys timantiksi muuttuu’ -ilmiö saattaa tehdä kepposet.

vaan ei niin pahaa, etteikö jotain hyvyyttäkin. “djbb”:http://www.donjohnsonbigband.com/ näyttäisi esiintyvän ponttoonilla (eli ilmeisesti vetten päällä) heti avaispäivänä keskiviikkona ja vieläpä ihan ilmaiseksi!

tuo edellinen sepustus näytti muuten olevan movable typen juttu numero 200. luku tosin muodostuu kolmen verkkohöpötyksen yhteispostauksista (ja julkaisemattomista helmistä) mutta SILTI.

2 thoughts on “laituriuutissi

 1. Merten says:

  Ja perjantaina tahi lauantaina on Limpparit ja Tuomari halvalla keikalla. Tai no, halvalla ja halvalla – työläiselle bussi- tai junaliput maksavat aika rutosti.

  Ärrinmurrin. Valivali.

 2. juontaja says:

  Oo-o. Perjantaina näyttäisivät esiintyvän Haarikassa. Näissä kaupunkifestivaaleissa on vaan sellainen miinus, että koti keskeisellä sijainnilla muuttuu yhdeksi kohteeksi kartalla ja festarikarja vyöryy sisään.

  Täytynee yrittää evakuoida itsensä jossain vaiheessa iltaa.

  Näkis vaan.

Comments are closed.