ulkoruokailun uuvuttamana

“terassilla”:http://www.blanko.net/ piristävän pistävä kevätaurinko ja tavallista paremmalta maistunut kormabroileri. nam. tuo blankon terassi taitaa olla kaupungin kuumin paikka. ihan vaan celcius-asteikolla.

ja loma, sehän teki hyvää, vaikka toisaalta, eivät nämä tynkäviikot kiirettä ainakaan vähennä. torstaina “smg”:http://www.scandinavianmusicgroup.com/, perjantaina vuokraleffa “poika”:http://us.imdb.com/Title?0276751 , lauantaina muuttoavustusta, kyläilyä ja lopulta visiitti yöhön, sunnuntaina sunnuntailöysäilyä ja maanantaina sään armoilla (ah, millaista tuskaa) kavereiden veneen kyljillä roikkumassa.

sunnuntain ohjelmassa oli myös visiitti kukkapuutarhalle, josta parvekekukkien lisäksi kotiutui myös herttainen “lihansyöjäkasvi”:http://www.lihikset.net/dionaea/dionaea_1.htm. pakkohan sitä oli yksi peto pelastaa kotiin kun ihmiset tökkivät niitä kitoihin kaikilla käteen sattuneilla aseilla kuten esim. autonavaimilla. tulokas on selkeän toiminnallinen kasvi, joka on nyttemmin saanut loukkunsa auki ja odottelee ensimmäisiä kevätpökkeröisiä siivekkäitä. lempiruuasta ei mainittu hoito-ohjeissa mitään, mutta “lihikset.net”:http://www.lihikset.net/ kertoo että jauhelihaa ei saa syöttää :)