tilastoanalyysi

kalenterin sivulta hyökkäsi salakavalasti huhtikuun ensimmäinen päivä ja kunnon aprillipilan puuttuessa luon katsauksen maaliskuun tilastoihin ja hakusanoihin, joilla tänne on tultu. ei voi kuin ihmetellä itsenäistä sisällöntuotannon haaraa, joka näistä hakutermeistä muodostuu.

→ *taustakuvia* ylivoimainen ykkönen, 38% hakusanoista
→ *k-pax arvostelua* etsi 56 kävijää. no täytyy myöntää: nukahdin lopussa, joten en kehtaa sen enempää arvostella, luulen kuitenkin että vika ei ollut leffassa. se vaan oli niin rauhallinen.

→ *ketulla on krapula* tätä oli haettu myös pidemmällä pätkällä lyriikkaa ja ihan oikealla biisin nimellä: onomatopoeettinen alkoholiliike, tekijänä “kontra ja moog konttinen”:http://www.perunamaa.net/sarjakuvarock/moog/index.html.

→ *kerrostalokyttääjä*, no enhän minä, mutta täytyy myöntää että näiden kyttääjien kyttääminen on mukava harrastus. pientä fillarin rämistelyä takapihalla, hetken odotus ja nopea vilkaisu yläkerroksiin. verhot jäävät heilumaan :)

→ *mikä on kun ei taidot riitä?* kyseli 15 kävijää. sitä tässä on itsekin ihmetellyt. vastaus saattaa löytyä esimerkiksi “yokotai-ohjelmasta”:http://broadcasters.protacon.fi/index2.php?sivu=25 kuluvan kuun 13. päivä.

→ *salibandy vanhat ihmiset*, hehee. taannoin totesin kymmenen vuotta palloa sohineeni, joten kai minäkin sitten tuohon kategoriaan joudan.

huomioni kiinnitti myös vaatimaton, mutta tiivistetty *kaksimielinen gif*, rohkea valinta, jossa ei ole lähdetty alatyyliseen ilmaisuun vaan ilmoitettu selkeästi mitä halutaan. kaksimielisyys on katsojan silmässä.

lisäksi haettiin kuvia krisse salmisesta, gimmelistä, tietokoneesta, iron maidenista, las ketchupista ja tuotantolinjasta… jospa nuo kaikki yhdistäisi yhteen taustakuvaan niin saisi kansa viihteensä tiiviissä paketissa.