6 riviä julkisuutta

kiitos “mertenin”:http://merten.kompleksi.com/blog/ aamuisen vinkin, tiedän itsekin päätyneeni “nyt-liitteen”:http://www.nyt.fi nettilinkkien ajankohtaista-karsinaan (“linkkikin”:http://www.nyt.fi/Juttusivu.asp?path=1;466;361772;84997;85279;334015 löytyi melkoisen liisterissä surffailun jälkeen…) ja kelpaahan tämä. yllättävä ‘julkisuus’ nimittäin.

liitettä lukemattomille kerrottakoon kuvauksen kuuluvan näin:
“karamelli-blogin tekijä merkkailee kyberavaruutta musiikkimietteillään, urheilukommenteillaan ja muulla kepeällä aineistolla osoittaen vain niukasti huomiota pahan maailman melskeille.”

aika kohdallaan, enpä ole itse noinkaan tarkasti kyennyt/yrittänyt juttujani kuvata. kommentoin kuitenkin:

en ole mitenkään tietoisesti pyrkinyt tuottamaan ‘kepeää aineistoa’, tilitykset vain jäävät helpommin ikuiseen draft-tilaan (eli julkaisematta) kuin oikeasti riemastuttavat asiat. viime aikojen pahimmasta rähinästä, operaatio irakin vapaudesta (joopa joo) en vain ole keksinyt mitään sellaista sanottavaa, jota ei jo olisi sanottu blogilistan muiden jäsenten toimesta. esimerkiksi “täysteräsvaippa”:http://www.murros.com/ww3/ on hoitanut tätä puolta ilmeisen tehokkaasti.

paha maailma puskee lunta kaduille, mutta tunti vain ja hyppään sekaan.

Posted in: www