yleks eksyksiks

minulla on tapana jättää valittuja vuodatuksia julkaisematta, tässä yksi joka on kirjoitettu helmikuisena tiistai-iltapäivänä:

“Onko sinulla painavaa sanottavaa?

Haluatko tietää, mitä radiossa oikeasti tapahtuu?

Olisitko mielestäsi täydellinen radiojuontaja?”,

kysyy ylex:n iltapäiväkammotuksen nettisivu. arvon juontajat luca & maria voisivat itsekin miettiä samoja kysymyksiä. en olisi ikinä uskonut, että joku pystyisi alittamaan nrj:n suoraan papereista huikealla eläytymisellä luetut ‘aamuvitsailut’.

no pari viikkoa on kulunut, kyseinen iltapäiväsoopa on näemmä kokenut pieniä muutoksia, mutta olen myös saanut havaita, että tuo nrj-vertaus hieman ontuu. enerjiaradio nimittäin kyntää edelleen syvemmällä. yritettiin vaihtaa toimistoradion kanavaa, mutta tämä aamuohjelma on jotain aivan sietämätöntä, hirviätä huutoa ja meuhkaamista. yleisesti ottaen haukutaan jotain tv-ohjelmaa vaikka oma formaatti imee isomman kerran.

isken napit korvaan. graceskull toimikoon pelastajana.