karmasta ilmavispilään

maj karman kauniit kuvat – metallisydän. tyylillä pelkistettyä musiikkia ja hienot kannet, lakattu paperi saa aina heltymään kehuihin unohtamatta myöskään kelpo kuvitusta. levylle on viritelty melko hyvälaatuinen kopiosuojaus eli vain vampero ykkösraita jää levylle, muut siirtyivät ihan riittävän hyvälaatuisina jemmaan työomenalle. se ykkönen, ‘iso mies pohjoisesta’ on tosin *ikävän hyvä* raita kuunneltavaksi vain kotona.

kevät hiipii nurkkiin ja tuulettimen sesonkiaika on tylysti totta. näin iltapäivisin lounaalta palatessa vastaan iskee orastava tunkkaisuus, joka on kolmeen mennessä kehittynyt tehokkaaksi piinaajaksi. aamuisin pitäisi siis herätä aikaisin. tai sitten harrastaa siestailua.

julkaisusysteemin päivitys on viimein täysin kasassa ja toiminnassa nyt myös “textile”:http://www.bradchoate.com/past/textile.php . näppärä pikku palikka näin ensi tuntumalta.