harhaileva ajatus

“limunaadi elohopean”:http://www.merceedees.fi/limonadielohopea halaus tunki eilen postiluukusta ja myöhemmin illalla sieltä puski paikallislehteä sellaisella intensiteetillä, että mukana tuli myös nimikyltti laseineen. levystä kättentaputukset “mersulle”:http://www.merceedees.fi/ nopeasta toimituksesta, ehjästä levystä ja edullisesta hinnasta (13,90). ja kiitokset myös bändille hyvästä työstä.

postiluukkuepisodista huolimatta tieni vei kuntosalille ja pakenin punttipuolen henkisen ilmaston latistavaa vaikutusta paremman puoliskoni perässä ns. ohjatun kuntoilun puolelle. onkohan jossain kuntokeskuksessa olemassa uroksille suunnattua (valmiiksi tunkkainen ilma, painoja hiukan liikaa ja musiikkina vaikka popedaa!) tai edes ei-trance -pohjaista PACE(Progressive Aerobic/Anaerobic/Accommodating Circuit Exercise)a? anteeksi, olihan siinä välillä houseakin… päälle vielä perusimelää tsemppausta tyyliin :”c’mon enää minuutti, vielä jaksaa!” no jaksaahan sitä jos onnistuu sulkemaan tarpeettoman melusaasteen pois.

illalla pitänee perusturkulaisen mainetta pönkittääkseen seurata hieman “jääkiekkoa”:http://www.mtv3.fi/urheilu/hockeynight/. siinä taitaa kaupan päälle tulla armoitetun sanailijan jarikurrin kuolemattomia kommentteja. vai onko vuorossa peräti juti?

jotain mulla vielä oli. niin, aamulla täysin arvalla firman soundsystemiin sisälle egotripin moulaa!-kokoelma ja mitä sieltä puskikaan… tuomari nurmiota:

Sota takoo / maapallon kalloa
verisellä / nyrkkiraudalla
laskukone jakaa / kansat kahtia
kauppa tarvii kauppiaat / ja sota sotilaat