ehostuksia lokirintamalla

“{REKOFOLIO}”:http://www.arabuusimiehet.com/rexx/ blogeineen hyökkäsi linjoille tänään, “myrsky”:http://www.myrsky.net jo muutamia päiviä sitten ja myrskyn kautta silmät osuivat myös “kaasupäähän”:http://degats.dyndns.org:800/, joka näyttäisi ihan kelpo tekeleeltä, miksiköhän en ole aiemmin listalleni ruksannut.

jotenkin pidin sikiöasennon/rekofolion vanhasta versiosta enemmän, uudessa sotketaan xp-kiiltoa mustetuhruun jotenkin hieman häiritsevästi. yläkulman pingviini on kyllä silti kelpo hemmo ja blogia tulen lukemaan jatkossakin. kuten myös myrskyä ja kaasupäätä, kasvojenkohotus tekee aina hyvää, jos ei muuten niin ainakin kokemusta päivityssäätämisestä kertyy :)

2 thoughts on “ehostuksia lokirintamalla

  1. Reko says:

    Heh kiitos kiitos :) Lähdin vähän kokeilemaan josko saisi yhdisteltyä näitä tyypillisiä tyylejä keskenään eli tuollainen näennäinen suttugraffa mitä näkee paljon yhdistettynä tuohon gradienttikiiltoviritelmään + tavalliseen kuvitukseen. Ei toi nyt omiin silmiin juurikaan kuse eikä palautekkaan töki siihen suuntaan joten kai tässä joku onnistui. Isken tuon blogin kuitenkin myös omalle sivulleen jotta sitä on helpompi lukea tarvittaessa.

  2. ansik says:

    Oma sivu blogille paremmalla luettavuudella onkin aika pitkälti se mitä kaipasin, en vain osannut sanoa. Tuo etusivublogin fontti menee nimittäin hiukan muusiksi mac-ympäristössä (ei X-pehmennystä). Sisältöhän foliossa on siinä määrin mallikasta ettei siinä paljoa joku määrittelemätön tyyliseikka häiritse.

Comments are closed.