baari-awards

maaliskuun city-lehti oli perinteiseen tapaansa listannut yleisön suosikkeja entisen pääkaupungin ravitsemusliikkeistä. pari asiaa tuli itsellekin mieleen.

→ paras baarivalaistus & -palvelu: the cow. missä baarissa tullaan pöytään ottamaan oluttilausta perjantai-iltana puolen yön tietämillä? täällä.

→ hävyttömin rahastus: prima-kompleks, lauantai-ilta, sisäänpääsy 7e, bonuksena narikka 1,5e. hintaan sisältyy kieltämättä hienot puitteet, mutta myös ihan riittävän hintaiset juomat ja hikinen tunnelma (joka saa tietysti kehon huutamaan juomaa..) no, eihän sinne kenenkään ole pakko mennä, mutta jotenkin se pieni laskukone sisälläni herää ja toteaa, että samalla rahalla näkee jo monenmoista elävää musiikkia. mistä kukin tykkää.

jotain muutakin oli mielessä, mutta muistijälkeä ei juuri nyt löydy. yritän uudestaan myöhemmin.