urheilun maailma

urheilutouhujen kasaantuminen peräkkäisille päiville alkaa kummasti tuntua. yllättävän vaudikkaitten maanantaitreenien jälkeen tunnin sohvaperunasessio saa kävelyn näyttämään ja tuntumaan rollaattoria vaille sujuvalta. venyttelyä? sitähän harrastetaan vasta kun oikein alkaa sattua.

nelosen pelinaiset (footballers’ wive$) junnaa jotenkin paikallaan vaikka hurrrjia juonenkäänteitä yritetäänkin tarjota. eipä ole taannoisen futissaippuan; dream teamin voittanutta (taisi sekin tulla neloselta), siinä oli sentään peliosuuksia – jotka olivat vieläpä harvinaisen autenttisen oloisia. silloinen opiskelija oli pahassa koukussa.

kyllähän sen ymmärtää, että tässä uudemmassa sarjassa yritetään keskittyä urosten ja naarasten välisten kamppailujen setvimiseen sen tökkivän avauspelin sijaan, mutta silti, jotain uupuu. se lopun ‘seuraavassa jaksossa’ -puffi on muuten jokseenkin ärsyttävä. kuten myös rouhea brittiaksentti.