uuden aamun lauluja

platta toimitti eteisen lattialle ville leinosen & valumon kolmosalbumin “uuden aamun lauluja”. levyä kuunnellessa tuli jotenkin mieleen, että tämä ‘tangolaulaja savonlinnasta’ on yhtä kaukana (tai lähellä) perinteistä tanssilavamusiikkia kuin timo rautiainen niskavilloineen vaikka molempien yhtyeiden nimissä sinne suuntaan viitataankin.

vl&v tekee mukavalla tavalla kokeilevaa musiikkia, jossa tuntuisi yhdistyvän taiteellinen vapaus ja levyltäkin lävitse kuuluva keulakuvan vankka karisma. vanha koulukaveri miehen raastavaa live-meininkiä joskus hehkutti.

se olisi sitten downtown lauantaina 1.2. tämähän loppui kuin lehtijuttu.

nickcaveandthebadseeds.com tarjoilee maistiaisia uudelta levyltä. windows media player -muodossa. kirottua sanon minä, vaikka ehkä kokeilenkin. toimivuus on macin kanssa aikamoista arpapeliä vaikka softa löytyykin. (via roklintu)

(edit: maistiaiset toimivat kuin nakutettu, joten nielenpä edes pari pahaa sanaa)