Elämänviisaus

“Laulujen teksteissä näkyy pohjaton usko ihmisen kykyyn tehdä samoja virheitä uudestaan!”
Martti Servo kommentoi musiikkiaan sunnuntain valtamediassa. linkkiä ei valitettavasti löydy, niin mielelläni kuin sen jakaisinkin.

suksipaketti tuli hankittua terveellinen joululoma taka-ajatuksena, monojen saatesanoissakin muistutettiin ‘humalassa tai huumeiden alaisena hiihtämisen olevan vastuutonta.’ muistetaanpa tämä arvon edustuslykkijät.

one hour photo pitäis mennä katsomaan. robin williams näyttää pelottavalta jo promokuvissa.

ps2 hurisee ahkeraan ja viime aikojen hittejä ovat olleet vice cityn siveyspoliisiviran ohella ratchet&clankin demo (hankintaan sitten joskus), vanha kettu (vai kojoottiko se on?) crash bandicoot 2 ja ‘depeche mode: a night in paris’ -dvd. en omista ainoatakaan yhtyeen levyä, mutta tämä paketti vakuuttaa niin anton corjbinin visuaalisella kädenjäljellä kuin yhtyeen vakuuttavalla, mutta kuitenkin innostuneella otteella.