hittimittari

pinserin esiteltyä päivän pamauksen pitää oma lista luonnollisesti linkata tänne. jatkossa tuossa oikealla, olkaa hyvä.

laukun pohjalta löytyneiden lappujen tongintaa ja kas. nollanolla. tuleva kämppä kaipaa ehdottomasti valaisinta. tai kahta.
myös keyconcept näyttäisi väsäävän “yksilöllisiä ratkaisuja eri materiaaleista”. pitänee kuitenkin muistaa, että uusi käsityö myös maksaa…

weezer tarjoilee sivuillaan tällä kertaa live-matskua readingin festivaaleilta englannista. ystävälllistä toimintaa, etenkin jos nämä aiotaan julkaista jollain ep:llä, jota ei ikinä tule päätymään suomeen. linkki audio-video -sivulle.

morsio etsii ‘sormikahlehia’ ja koska en löytänyt osoitetta, johon vinkata niin vinkkaan sitten täällä: aurifaber. hienoja olivat kyllä jo löytämänsäkin (sarjassamme kaunehimmat suomen kielen sanat..)