vaimo laittoi avaimen mun kaulaan…

niin sitä sitten ollaan takaisin suomessa ja naima-aikeet tuli toteutettua, mutta mikään ei estä silti linkkaamasta morsioon. varsin mainio blogi, jossa ei näyttäisi riehuvan se vauhkoontunut morsio-laji, jota havaitsin pikavilkaisulla (vaimo havaitsi enemmänkin) niillä muutamalla kotimaisella hääkeskustelupalstalla.
morsio mainitsee nykypäivän meiningin pariskunnista, joilla on jo kämppä taynnä tavaraa ja kutsuissa liitteenä tilinumero. no – puolitahattoman lauseenmuodostuksen ja kaverihuumorin seurauksena meillä ois nyt sellaiset 8 leivänpaahdinta :)

11/9 meni ja henk.koht. vuoden takaa mieleen on jäänyt varsin samat kuviot kuin sikiöasennon rekollakin: kotiin – telkun ääreen – illalla leffaan katsomaan Shrek.. ei pystynyt nielemään uutispuuroa niin paljon kerrallaan.