“olen vanha urheilija – maratoonin tarvon”

innostuneen yleisön merkki: kiljahduksia kitarateknikolle ennen keikkaa. zen café täytti säätämön kiertueensa avausvedolla ja näyttivät itsekin nauttivan samoissa määrin tyttö-poika -yleisönsä kanssa. lattia aaltoili jo kolmannen biisin alussa – onneksi sain kiinni baaritiskistä :)

putro ei naljaillut aivan samaan malliin kuin viimeksi muistan kuulleeni, mutta eiköhän se siitä irtoa kun kiertue etenee. jos edes on tarvetta. soittivat vielä vanhan ‘romuna’-viisun ‘antaa vituttaa’. pisteet siitä ja sopivan pitkästä setistä. sinivuokkovalot olivat myös kelpo efekti, etenkin kun en ehtinyt havaita niitä etukäteen kaappien päältä.

kuvaa ja raporttia villen toimesta, vikkelää toimintaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *