“naiset nauttikaa, miehet miettikää”

työpäivän kevennykseksi: armoitettu sanailija tommi liimatta ts:n haastattelussa ja absoluuttisen nollapisteen sivuilta poimitaan vaikkapa levyjen nimiehdotuksia.

tosielämän linkiksi suosittelen pikku jalkojen aktivoimista ja johnny knigan nappaamista kainaloon lähimmästä jakelupisteestä. kyseisessä magaziinissä tommi valaisee pulkkailun jaloa perusideaa. itse lehti on pika-arviolla edeltäjäänsä like-uutisiin verrattuna aivan aavistuksen verran sliipatumpi, noudattaen silti tuttua linjaa.
ilmaisista mieluisimmat luettavat ovat kuitenkin sue ja city.

illalla säätämöllä zen café, jonne näkyy olevan menossa myös herra uninen. veikkaanpa, että huomenna siinä kahdeksan maissa kaskenmäkeä lonttaa alaspäin toinen herra uninen :) perjantain keikka ois ehkä ollut yöunien kannalta mukavampi vaihtoehto, mutta jospa tänään ilmassa olisi edes inan vähemmän savua ja kosteutta… valintahan tapahtui siten, että perjantai oli loppuunmyyty.
edellisestä z-miesten keikasta onkin jo aikaa – voisiko kyseessä olla jopa provinssi 2001 ja kadonneen keltaisen puhelimen mysteeri?