kirjallisuutta & automainontaa

lomalla ehti myös lukemaan. erlend loen supernaiivi (feat. brion hakka (kuva), jollaista en muista omistaneeni), elimäen tarkoitus (silmäilyä) ja liza marklundin studio sex.

tuo viimeksi mainittu meni kahdella istumalla, eli dekkari koukutti vaikka olikin ensimmäinen laatuaan vuosiin. siinä yön tunteina hotellitelkussa taustalla surissut mtv toi mieleeni ajatuksia aikayksiköistä vähän kuin selfdestructissa eilen. “olenkohan mä jo lukenut kauankin kun tuo holly valancen keskivertoa keskiverrompi ‘hittibiisi’ pyörähti soimaan neljättä kertaa?” olin lukenut reilut neljä tuntia…

markkinointi & mainonta kirjoittaa mazda6:n lanseerauksesta. piristävän rohkeaa toimintaa automainonnassa, eikä mitenkään yllättävää, että “Mersu sai turvallistestissä viisi tähteä – Madza6” -mainos sai mesemiehet älähtämään. huumormiehiä kun ovat. olisi muuten kiva nähdä niitä suoramarkkinointimaileja. oisko jollakulla?
(no niin, luin sitten paperiversiotakin ja johan löytyi linkkiä!)

‘päässä soi eikä mene pois’ -soittolista:
las ketchup: aserejé (tartunta jo portugalista)
zen café: ensimmäinen (karmiva, mutta kaunis)
cmx: silmien takana (se kitara vaan toistuu ja toistuu ja toistuu..)