turkutouhua

listasin tuohon sivupalkkiin turkuun jollakin tavalla liittyviä blogeja. suodatinkin taitaa joutua ‘alempaan’ kategoriaan ilyan opiskelujen alkaessa :)

nielsenin kolumnista heränneeseen fonttikokokeskusteluun sanon vain, että macin ie 5.1:ssä tekstikoon suurennus (tai pienennys) on mielestäni riittävän helppoa – näin sen pitäisi olla joka selaimessa.

harkitsen digikameran asennusta & ajastusta (webcam -softa löytyy) parvekkeelle öisten vaeltajien tallentamiseksi. en nyt tarkoita mitään ilmiantomeininkiä kerrostalokyttääjä / karpo -asenteella vaan enemmänkin viihteellistä koostetta kaskenkadun kulkijoista. vähän samassa hengessä kuin tänä kesänä hiljaiseksi jäänyt pönttökamera. tämänkin voisi nimetä pönttökameraksi ;)

tällä viikolla ilman kyttäilyäkin bongattu kovaääninen “johanna” -niminen neitonen lainaamassa liikennemerkin lisäkilpeä rivakoin ottein ja viime yönä miehekästä painia työmaapuomien kanssa. asumme baarimuurahaisten polunvarressa.