rokkirytkettä

surinajyrä queens of the stone age julkaisee uuden albuminsa “songs for the deaf” kuun lopulla ja bonuksena mukaan tarjotaan live-dvd – mainiota!

bändin saitilta löytyi myös yllättävän hyvälaatuinen video biisistä “no one knows”, jossa rummuissa heiluu jotenkin aivan dave grohlin näköinen heppu. videolla esiintyy myös peura auton ratissa, joten pätkä on ehdottomasti katsomisen arvoinen. sopivaa lämmittelymusiikkia sweatmasterin debyytille syssymmällä..

no onhan se herra grohl siellä kapuloissa: “Dave Grohl replaced Gene Troutman when he quit the band in October.” (dotmusic)
ei vaan ollut kantautunut tietooni – näinkin voi käydä internetissä ;)

merten kommentoi blogien tarkoitusta ja osuu kyllä asiaankin. toistoa piisaa kun herkkulinkki löytyy (tätä ei voi itse paljoa puolustella :) ja pidempää tekstiä olisi ihan mukava välillä lukea vaan jotenkin ruudulta lukeminen käy tahmeaksi tekstin pituuden kasvaessa.

esim. mertenin juttuja jaksaa lukea (kiitokset fonttikoosta, jota ei tarvitse zoomata), koska sana on hallussa, mutta enpä haluaisi nähdä kaikkien suomiblogien paisuvan samoihin mittoihin. lyhyet kirjoitukset ja nörttiaiheet taitavat aika pitkälti johtua mertenin mainitsemasta u-mediataustasta. lyhyt on nopeasti kirjoitettu ja luettu, kiire (muka) painaa päälle eikä mihinkään tunnu ehtivän keskittyä riittävästi.

täytyypä itsekin yrittää jatkossa skarpata linkkisuodatuksen ja sanallisen sisällön suhdetta ja laatua, mutta nyt: alas-ulos-ja-kaupunkikosteikkoon!