lomat lopus (varsinais-suomalainen eläinlaji)

muutama päivä tässä sitten toimistolla pyöritty, joten pitänee aktivoitua myös tällä blogi-rintamalla. aloitamme virtuaalivisiitillä telajärvelle…

Applelta voisin ottaa vastaan uusimman iMacin (kiva näyttö) ja iTunes 3:n ellei se olisi ainoastaan OS X -yhteensopiva. OS X:stä voisin hankkia sen jaguaarinkarvaisen X-kirjaimen – sopisi vaikka vessan oveen. itse käyttistä en sen isommin kaipaa…

jostain syystä puhun edelleen "äksästä" vaikka eräs mac-kauppamies minua jo valistikin: "ei se ole x, se on kymppi, roomalainen numeraali" :)

kompassi opastaa: paikannimien todelliset merkitykset kiertävän taiteilijan näkökulmasta. tämän innostamana voisi keräillä myös erinäisten paikkojen lempinimiä. lähtökohtana vaikkapa länsirannikolla sijaitseva pikkukaupunki uganda..