hiirielkeitä

asensin eilen mozillan – toista kertaa, edellisellä kerralla jokin tökki ja homma jäi siihen. oli jo pitkään ollut tarkoitus kokeilla suomi-blogeissakin hehkutettuja hiirielkeitä eli pikakomentoja “ilmaan kirjoitettuina”.

pääsin sitten viuhtomaan ja olihan siinä jotain samaa tunnetta kuin ensimmäisessä onnistuneessa kännykän äänikäskytyksessä. monimutkaisemmat liikkeet tosin tuntuivat silkalta kikkailulta, mutta simppelimmät peruskomennot löytyivät helposti. äänikäskytyksessä en ole tätä tunnetta vielä saavuttanut (käyttääkö joku muuten yksinpuhelua puhelun avaamiseen – säännöllisesti?)

radio kiljuu donkkareiden merirosvoradiota ja pakottaa kuulokkeet päähän – ikävä kyllä. on nimittäin pientä päänsärkyä ja toisekseen olisi ollut ihan mukavaa jos nämä ‘d on huono t’ -pojat olisivat viimein skarpanneet linjaansa – lähinnä lyriikoita. “kyl ne vanhat niimpal parempii oli..”