flashin haistelua (tekniikkatilitystä)

macromedian flash 6/mx:n myötä olen harmillisen monta kertaa törmännyt vanhentuneeseen "haisteluskriptiin", jonka viimeisin tunnistama flash-versio on 5. siinä sitten pahimmillaan jämähdetään johonkin noflash.htm-sivulle (josta ei tietenkään pääse mihinkään) kun skripti on sitä mieltä, että selaimen flash-laajennus on liian vanha vaikka se todellisuudessa on liian uusi. viimeisin tapaus, joka jämähti vilkkumaan kahden sivun välille ilmoitellen, että minulta puuttuu sekä flash 5 että 6 -plugit..

(muutos 22/08/002: platinum media näyttää muuttaneen pluginhaistelijaansa, nyt se vain ilmoittaa sivuston vaativan flash 5 -plugin, mutta ei jää vilkkumaan.. parannus kai tämäkin)

musiikkihöpinää suomeksi: rockmusica

pikseli-guru hide itoh on uusinut sivunsa ja muutama uusi ikonikin löytyy. pixture.com

meomi.com – pikselijyrsijöitä hempeissä sävyissä (via iconfactory) ja samaan henkeen pepepue.com